Customer Success Advisor | German

Solliciteer nu

Customer Success Advisor

Als Customer Success Advisor ben jij samen met de Customer Success Agents het aanspreekpunt voor onze (inter)nationale klanten en daarmee het visitekaartje van ons bedrijf. Klanten staan voor jou op nr. 1 en gebruikers wegwijs maken in ons platform is je op het lijf geschreven. Je ondersteunt klanten bij belangrijke M&A- en vastgoeddeals. En daar krijg jij energie van!

Spreek jij vloeiend Duits en ben jij op zoek naar een uitdagende rol in een jong bedrijf met groeikansen en goed salaris? Zie jij jezelf tussen de 32 en 40 uur per week werken vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam?

Dan ben jij degene die wij zoeken! 🔍

Full-time · Rotterdam

Over ons

Bij Virtual Vaults zijn we enthousiast over M&A-dealmaking, ook wel bekend als Fusies en Overnames. In 2014 zijn we begonnen met het aanbieden van Virtual Data Room software. Binnen 3 jaar waren we marktleider in de Benelux. Dit hebben we bereikt door innovatieve SaaS (Software as a Service) te bouwen en onze kennis van M&A (Mergers and Acquisitions) hierin te integreren. Het is onze ambitie om de hoogste standaard neer te zetten in M&A software. Hiermee verbeteren we de processen, verhogen we de productiviteit en maken we de bedrijven van onze klanten toonaangevend.

Over de functie

Als Customer Success Advisor bij Virtual Vaults speel je een cruciale rol in het waarborgen van de tevredenheid en het succes van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het strategisch adviseren van klanten, het optimaliseren van hun ervaring met onze digitale datarooms, en het leiden van klantensuccesinitiatieven binnen ons team.

Verantwoordelijkheden:

 • Strategisch klantbeheer: Ontwikkelen en onderhouden van sterke, langdurige relaties met onze belangrijkste klanten en fungeren als hun strategische adviseur.

 • Onboarding en implementatie: Leiden van het onboardingproces voor nieuwe klanten en ervoor zorgen dat ze snel en effectief gebruik kunnen maken van onze software.

 • Productadoptie en gebruik maximaliseren: Begeleiden van klanten bij het optimaal benutten van alle functionaliteiten van onze software en hen ondersteunen bij het integreren van de software in hun bedrijfsprocessen.

 • Proactieve ondersteuning: Regelmatig contact onderhouden met klanten om hun tevredenheid en succes te waarborgen, en problemen proactief identificeren en oplossen.

 • Training en educatie: Ontwikkelen en verzorgen van uitgebreide trainingsprogramma's, webinars en workshops om klanten te helpen onze software optimaal te gebruiken.

 • Succesmetingen en rapportage: Analyseren van klantgegevens en KPI's om de gezondheid van klantrelaties te monitoren en te rapporteren aan het management.

 • Upselling en cross-selling: Identificeren van kansen voor klanten om aanvullende functies of producten aan te schaffen en hen begeleiden bij deze processen.

 • Klantfeedback en productverbetering: Verzamelen en analyseren van klantfeedback om productverbeteringen en nieuwe functies te stimuleren in samenwerking met het productontwikkelingsteam.

 • Leidinggeven aan klantensuccesteam: Coachen en begeleiden van junioren en bijdragen aan hun professionele ontwikkeling.

Kwalificaties

 1. Circa 2 en 5 jaar ervaring in een customer success, account management, of vergelijkbare rol binnen een SaaS-omgeving.

 2. Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 3. Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden met het vermogen om technische kwesties te begrijpen en uit te leggen.

 4. Proactieve en klantgerichte instelling met een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende klantenservice.

 5. Ervaring met CRM-software en andere klantmanagementtools.

 6. Leiderschapservaring en het vermogen om een team te motiveren en te begeleiden.

 7. Vloeiend in Nederlands en Engels; kennis van andere talen is een pluspunt.

Wat wij bieden

We hebben lekkere koffie , leuke collega's en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We hebben leuke bedrijfsuitjes, zoals "Vrienden van Amstel Live", "Groots met een Zachte G" en je hebt de jubileumtrip naar Valencia gemist, maar de volgende viering komt er al weer aan!

Daarnaast bieden we voor deze functie

 • Laten we eerlijk zijn, je wilt natuurlijk ook een goed salaris, dit is marktconform.

 • Flexibele werktijden. We werken graag samen op kantoor, maar je kan wanneer nodig ook hybride werken.

 • 25 vakantiedagen

 • Dagelijks vers fruit en een gevarieerde lunch op ons mooie kantoor in Rotterdam.

 • Volledig betaald pensioen met de mogelijkheid om zelf extra te sparen.

 • Opleidingsbudget voor professionele groei en ontwikkeling.

 • Reiskostenvergoeding.

Wij zijn de snelstgroeiende virtuele dataroom provider, “een wat?”

...een platform dat de fusie-en-overname wereld helpt bij het sneller, veiliger en efficiënter doen van deals. Het klinkt als een serieuze wereld, en dat is het ook. Maar bij Virtual Vaults proberen we dit met een frisse blik aan te pakken. Een combinatie van M&A en tech! We zijn professioneel en ambitieus met een jaarlijkse growth rate van meer dan 70%.

Let's meet. 

Krijg jij energie van het helpen van klanten en ben je communicatief sterk?

Als je minimaal 2 jaar werkervaring hebt, zijn wij mogelijk de perfecte match!

Kom eens met ons praten. 👇

Volg ons op Instagram